Warning: session_start(): open(/home/elfigrup/public_html/.tmp/sess_icn6rfi0p5dic11gnf1rrk4r41, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/elfigrup/public_html/.includes/init/session.php on line 11
Elfigrup

Despre noi

Infiintata in anul 1999, compania ELFI Group International SRL este un important furnizor de echipamente de sudura, consumabile pentru sudura, echipamente de protectie, acoperind toata gama de produse pe acest domeniu.
Suntem distribuitor autorizat ABICOR BINZEL.
Compania ELFI livreaza si alte produse, cum ar fi: discuri abrazive marca Klingspor Germania, echipamente pentru prevenirea si stingerea incendiilor, echipamente de lucru si protectie pentru diverse domenii, scule electrice.
In oferta noastra veti gasi marci prestigioase, pe care le-ati testat de-a lungul timpului si carora le-ati apreciat calitatile: Ductil, Lincoln Electric, Askaynak, Electrex, Klingspor, Bosch, Hyundai, Makita, etc.
Stim ca piata se afla in continua miscare iar fluctuatiile acesteia le resimtim si noi. De aceea ne-am impus sa nu facem rabat de la calitatea produselor pe care le livram si totodata sa pastram preturile limite rezonabile.
Solicitarile dumneavoastra primesc rapid raspuns, pentru ca avem parteneriate puternice cu firme serioase. Comanda pe care ne-o transmiteti este livrata in termen de 24 de ore in Bucuresti si in maximum 2 zile in alte localitati.
Certificarea sistemului de management al calitatii de catre SRAC reflecta preocuparea conducerii companiei ELFI pentru mentinerea calitatii, pentru sporirea eficientei activitatii desfasurate, pentru cresterea credibilitatii companiei.

 

Cea mai buna calitate, servire PERFECTA si preturi BUNE si de asemenea in permanenta noi produse INOVATIVE, aceasta este filozofia noastra.

In BUCURESTI avem un SHOWROOM in strada Odei nr.6.

Si in orice moment tu esti invitat sa ne vizitezi in  BUCURESTI , PLOIESTI, BAIA-MARE.